Undei banu BANCNOTE ADAUGA CUM FUNCTIONEAZA? FAQ LOGIN
cautare bancnota
CAUTA

Termeni si Conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea site-ului undeibanu.ro (inclusiv vizitarea acestuia, cautarea si adaugarea bancnotelor) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de mai jos.

undeibanu.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site. Intregul continut al paginii undeibanu.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, precum si orice alte date, sunt proprietatea undeibanu.ro, fiind protejate conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Preluarea oricaror informatii sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al echipei undeibanu.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Definitii

Pagina undeibanu.ro - site-ul undeibanu.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile sau alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre utilizatori ca urmare a linkurilor disponibile pe undeibanu.ro nu fac obiectul acestei definitii.

Utilizator - orice persoana fizica, care acceseaza pagina undeibanu.ro fiind interesata de datele, informatiile sau serviciile furnizate prin intermediul paginii undeibanu.ro.

Echipa undeibanu.ro - persoanele care au creat/detin site-ul undeibanu.ro si care se ocupa de functionarea si intretinerea paginii undeibanu.ro.

Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de pagina undeibanu.ro care definesc conditiile si regulile pe care utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii paginii undeibanu.ro.

4. Aspecte Generale

O bancnota va ajunge in sistem prin completarea unui formular, disponibil pe pagina undeibanu.ro, care trebuie sa contina: tipul si seria bancnotei, judetul si localitatea in care se afla sau a fost gasita bancnota respectiva si adresa de email a utilizatorului. Prin trimiterea bancnotei spre introducere in sistem, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. La adaugarea bancnotelor exista optiunea de a publica valoarea adaugata si pe pagina 'viata romanului'. Inainte de afisarea datelor pe pagina se va face o verificare a datelor. Nu sunt acceptate continuturi adulte, sau orice altceva ce nu poate fi prezentat minorilor. Procedura adaugarii unei bancnote in sistem pe pagina undeibanu.ro este detaliata la sectiunea „Cum Functioneaza?” de pe site-ul undeibanu.ro.

Pagina undeibanu.ro foloseste cookies. Acestea sunt folosite pentru experiente mai bune de utilizare a paginii. Sistemul nostru logheaza de asemenea informatii despre browser si adresa IP.

Pagina undeibanu.ro nu incurajeaza in niciun fel deteriorarea sau marcarea bancnotelor in sistem. Pentru identificarea bancnotelor de utilizatori, nu este nevoie numai de tipul si seria bancnotei.

5. Drepturile si Obligatiile Echipei undeibanu.ro

Echipa undeibanu.ro se obliga sa publice toate bancnotele transmise de catre utilizatori prin intermediul paginii undeibanu.ro care sunt conforme cu prevederile si conditiile impuse prin prezentul document.

Echipa undeibanu.ro se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea paginii undeibanu.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate la adaugarea bancnotei de catre utilizator si datele publicate pe pagina undeibanu.ro.

Echipa undeibanu.ro nu este responsabila de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor sau partenerilor sai.

Echipa undeibanu.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru activitatile utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele bancnotelor sau marcarea/deteriorarea bancnotelor pentru a fi identificate mai usor ulterior.

Echipa undeibanu.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial o bancnota adaugata in sistem in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, fara a anunta utilizatorul.

Echipa undeibanu.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea bancnotelor adaugate in sistem.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

Prin completarea formularului de adaugare a unei bancnote spre afisare pe pagina undeibanu.ro, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

In afara informatiilor legate de propria bancnota, utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe pagina undeibanu.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al echipei undeibanu.ro in acest sens.

7. Depunerea si solutionarea plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

Fiecare utilizator poate depune o plangere sau sesizare in legatura cu serviciile oferite de pagina undeibanu.ro, respectiv bancnotele adaugate pe pagina undeibanu.ro, in termen de maxim 5 zile de la data producerii evenimentului sau aparitiei cazului sesizat.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea sa transmita echipei undeibanu.ro oricand plangeri si sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un utilizator al paginii undeibanu.ro care privesc sau au legatura cu serviciile furnizate de site, ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un utilizator al paginii undeibanu.ro, despre care au cunostinta.

Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe site-ul undeibanu.ro, pe partea dreapta-jos a paginii.

Plangerile si sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 7 zile lucratoare de la primirea acestora de catre echipa undeibanu.ro, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii utilizatorului, bancnotei sau a problemei. In situatia in care utilizatorul nu a transmis echipei undeibanu.ro toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii sau sesizarii respective, acesta va fi instiintat de echipa undeibanu.ro cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

8. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, undeibanu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii paginii undeibanu.ro sau completarii formularelor disponibile pe pagina.

Orice persoana care acceseaza pagina undeibanu.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe pagina undeibanu.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca site-ul sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de utilizatori cu aceasta ocazie. Prin urmare, toate datele oferite de utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe pagina undeibanu.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre echipa undeibanu.ro, putand fi folosite de catre acesata.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, utilizatorul se poate adresa cu o cerere trimisa prin intermediul formularului de contact de pe pagina undeibanu.ro. Dupa analizarea si rezolvarea cererii, utilizatorul va fi anuntat de catre echipa undeibanu.ro.

9. Modificarile prezentului document

Echipa undeibanu.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

10. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

Unde-i banu?
LOGIN
NU AI CONT?
Tine-ma logat Ai uitat parola?
CANCEL

Pentru a deschide un cont pe acest site, este nevoie de contributia dumneavoastra la sistemul de tracking.

Acest lucru il puteti face adaugand o noua bancnota in sistem, sau adaugand noua locatie a unei bancnote existente pe pagina.