Undei banu BANCNOTE ADAUGA CUM FUNCTIONEAZA? FAQ LOGIN
cautare bancnota
CAUTA

Cum functioneaza?

1. Cauta codul de pe bancnota

Primul pas al procesului este identificarea tipului bancnotei si codului unic. Pe imaginea de mai jos aveti un exemplu cum arata codul de pe bancnota. Acesta se afla pe spatele bancnotei.

Cum functioneaza?

2. Adauga bancnota pe site, contribuind la sistemul de tracking

Al doilea pas este completarea formularului de adaugare a bancnotelor. Exista adaugare rapida si adaugare detaliata. Diferenta intre ele este ca la adaugarea rapida sistemul foloseste data curenta. La cea detaliata dumneavoastra specificati data si o descriere a folosirii bancnotei(optional). Circumstantele folosirii bancnotei pot forma o mica poveste a acestuia. Daca aveti putin timp, va sfatuim sa folositi adaugarea detaliata, pentru a crea un sistem cat mai complex si mai precis. La descrierea detaliata va fi nevoie sa asociati folosirea bancnotei la o categorie si subcategorie.

3. Vezi pe unde ajung si la ce sunt folositi banii tai

Ultimul pas este sa lasati sistemul de urmarire sa-si faca treaba. Puteti cauta pe site dupa codul unic al bancnotei si pe pagina de detalii veti vedea ruta bancnotei, modurile de folosire(daca au fost specificate), numarul de utilizatori la care a ajuns aceasta si alte detalii legate de bancnota.

Cum functioneaza?
Unde-i banu?
LOGIN
NU AI CONT?
Tine-ma logat Ai uitat parola?
CANCEL

Pentru a deschide un cont pe acest site, este nevoie de contributia dumneavoastra la sistemul de tracking.

Acest lucru il puteti face adaugand o noua bancnota in sistem, sau adaugand noua locatie a unei bancnote existente pe pagina.