Undei banu BANCNOTE ADAUGA CUM FUNCTIONEAZA? FAQ LOGIN
cautare bancnota
CAUTA

FAQ - Intrebari frecvente

Cum functioneaza sistemul de tracking a bancnotelor?

Functionarea sistemului este simpla. Utilizatorii incarca bancnota noua in sistem, apoi alti utilizatori vor raporta locatia noua a bancnotei. Astfel se poate urmari miscarea banilor in Romania. In sectiunea 'Cum functioneaza?' aveti o explicatie detaliata a modului de functionare.

De ce as adauga bancnote in sistem?

Daca sunteti interesat de faptul unde ajung banii cheltuiti de dumneavoastra, pe pagina noastra puteti gasi raspunsul. Pentru ca sistemul sa fie cat mai precis si cat mai corect, este nevoie de contributia multor persoane.

Pot afla si alte detalii in afara locatiei bancnotelor?

Da. In momentul in care incarcati o bancnota sau introduceti datele pentru o bancnota ce a ajuns la dumneavoastra, puteti completa un camp cu o scurta descriere, care va crea 'povestea' bancnotei. De exemplu incarcati o bancnota de 100 RON. La descriere treceti 'Am cumparat un joc PC pe masmura.ro'. Un alt utilizator va gasi bancnota si o va incarca in sitem cu mentiunea 'Am alimentat benzina'. Al treilea utilizator va spune ca 'Am platit o excursie in Italia'. Toate aceste comentarii vor crea povestea individuala a unei bancnote.

Cum pot sa ma inregistrez pe site?

Nu este nevoie de o intregistrare suplimentara. Inregistrarea se face automat cand incarcati prima bancnota cu adresa dumneavoastra de email. Veti primi un email cu instructiunile pentru logare. Dupa logare puteti sa va setati un nume de utilizator si cateva optiuni standard care va ajuta la adaugarea bancnotelor.

Cum se identifica bancnotele?

Pentru identificarea unei bancnote este necesar sa verificati tipul si seria bancnotei. Nu este nevoie de alta metoda de marcare a bancnotelor. Pagina Unde-i banu? nu incurajeaza in niciun fel deteriorarea sau marcarea bancnotelor.

Exista o limita pentru introducerea bancnotelor?

Nu exista nici un fel de limitare a utilizatorilor, privind numarul sau suma bancnotelor adaugate. Cu cat creste numarul de bancnote adaugate, cu atat statisticile vor fi mai reale.

Pot introduce bancnota cu adresa inafara Romaniei?

Scopul paginii este sa creeze o statistica a fluxului banilor in Romania. Din acest motiv nu puteti incarca adresa care nu se afla in Romania.

Unde-i banu?
LOGIN
NU AI CONT?
Tine-ma logat Ai uitat parola?
CANCEL

Pentru a deschide un cont pe acest site, este nevoie de contributia dumneavoastra la sistemul de tracking.

Acest lucru il puteti face adaugand o noua bancnota in sistem, sau adaugand noua locatie a unei bancnote existente pe pagina.