Undei banu BANCNOTE ADAUGA CUM FUNCTIONEAZA? FAQ LOGIN
cautare bancnota
CAUTA

Adaugare multipla a bancnotelor

Adaugarea mai multor bancnote simultan Adauga bancnote

Prin adaugarea multipla a bancnotelor aveti posibiliatatea de a incarca simultan mai multe bancnote in sistem. Acest lucru este folositor daca bancnotele adaugate au fost primiti sau cheltuiti din acelasi motiv, astfel nu trebuie sa le adaugati cu aceasi descriere unul cate unul. Economisiti timp si cu faptul ca nu trebuie sa completati codul de securitate numai o singura data. Pentru a crea statistici pe o scala larga, va fi nevoie sa completati si partea de categorie si subcategorie. Pentru ca sa aveti parte si de distractie in acest proces de creare a celei mai mari si unice baze de date a fluxului bancnotelor in Romania, aveti posibilitate de a incarca o poza relevanta obiectului primirii sau cheltuielii banilor. Ne straduim sa obtinem un sistem de statistica cat mai corect si precis, din acest motiv vom verifica datele introduse in cel mai scurt timp posibil.


Bancnotele incarcate de pe aceasta pagina nu fac parte numai din statisticile afisate pe site, ele pot fi gasite si pe pagina noastra Viata romanului, in cazul in care ati bifat 'Arata si pe pagina Viata romanului'. Aceasta este partea 'sociala' a paginii noastre, unde puteti urmari pe ce cheltuiesc si din ce primesc bani oamenii din Romania. De asemenea, aveti posibilitatea de a va exprima parerea in legatura cu aceste tranzactii. Bancnotele introduse vor aparea instant pe statistici si pe pagina 'Bancnote', insa inainte de aparitia pe pagina 'viata romanului' va fi nevoie de aprobarea echipei noastre. Nu acceptam nici un fel de continut adult sau orice altceva ce nu poate fi prezentat minorilor. Verificarea se face in maxim 48 de ore.

Adauga bancnote
Adauga o bancnota noua

Data gasirii bancnotei
Arata si pe pagina 'Viata romanului'
Sunt de acord cu Termenii si conditiile
ADAUGA BANCNOTA
Unde-i banu?
LOGIN
NU AI CONT?
Tine-ma logat Ai uitat parola?
CANCEL

Pentru a deschide un cont pe acest site, este nevoie de contributia dumneavoastra la sistemul de tracking.

Acest lucru il puteti face adaugand o noua bancnota in sistem, sau adaugand noua locatie a unei bancnote existente pe pagina.